Skip to content Skip to footer

Trappstädning av den bästa städfirma i Nynäshamn

Nynäs Städhjälp & Service erbjuder trappstädning till företag och föreningar, anpassat utefter dina behov. Nynäs Städhjälp & Service städfirma som håller sig i framkant i branschen och utför trappstädning i Nynäshamn och i Lisö, Torö, Ösmo, Sorunda, Handen och Haninge.

  • RUT-avdrag
  • Nöjd Kund Garanti
  • Samma städare
  • Inga bindningstider
  • Ansvarsförsäkring

Trappstädning på dina villkor

För att ni som fastighetsägare och bostadsrättsförening ska skapa en ren miljö och ge ett gott intryck krävs att ni tar väl hand om trapphuset och fastigheten i sin helhet. Det höjer kvalitén bland besökare och boende. Därför är trappstädning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare ett krav för ökad trivsel men även ökad ekonomisk tillväxt.

Vi består av erfarna proffs som alltid håller topp kvalitet till bra priser. Därför lämnar vi även alltid nöjd-kund-garanti! Nedan ser du en checklista som vi förhåller oss till när vi utför trappstädning. Listan är givetvis anpassningsbar.

Checklista

Följande moment ingår i trappstädning. Har du önskemål om fler moment är det bara att prata med oss om det.

  • Sopning och moppning av alla trapphus.
  • Avfläckning av väggar och dörrar.
  • Putsning av portglas i entrepartier.
  • Dammtorkning på alla övriga ytor och anordningar i trappuppgånger.
  • Vi tar hand om källare och hissar också.

Så här tycker våra kunder om oss

Victoria gör varje gång hon är här mer än vad jag förväntar mig. Det där lite extra. Jag känner nig trygg när nån av Er är och städar//pysslar. Som i min barndom när min mor skötte om vårt hem kan jag blunda och slumra till. Ni bemöter alltid mina önskemål på ett glatt och trevligt sätt. Rekommenderas till alla som vill ha ett välskött hem av seriös personal.

Lars Ivan Arvsater

Client

Samarbetet med er har överträffat våra förväntningar. Kommunikationen har varit felfri, och noggrannhet imponerar oss. Vi är otroligt nöjda med den höga kvaliteten på tjänster och rekommenderar dem varmt. Natalia

LGTube

Client

Hej Nadya.vi har anlitat flera städbolag,men ett tips från min syster gjorde att vi ville prova Nynäs städhjälp&service ab och det ångrar vi ej.Du Nadya är så trevlig och tillmötesgående 🌹Lena som kommer och städar hos oss gör alltid ett strålande jobb och är dessutom vänlig,trevlig och jättebra👍Vi kan varmt rekommendera era känster.5av5 stjärnor från Stefan och Maud ☀️

Stefan Olofsson

Client

Nynäs Städhjälp & Service AB är ett utmärkt städföretag! Professionellt tillvägagångssätt, hög kvalitet på städningen och uppmärksam personal. Jag rekommenderar det till alla som letar efter en pålitlig partner för städning.

Roman Fjodorov

Expert

Jag vill tacka er för kvaliteten och bemötandet, enkel och effektiv kommunikation.
Era städare är fantastiska! Kunniga och trevliga. Ni har gjort ett fantastiskt jobb! Tack!
Jag kommer rekommendera er till flera i min närhet.

Natalja. M

Expert

Har du fler frågor kring din hemstädning? Då är du varmt välkommen lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.