Skip to content Skip to footer

Vi på Nynäs Städhjälp & Service är experter på byggstäd

Har ni ett byggprojekt i Nynäshamn eller Stockholm med omnejd? Vi på Nynäs Städhjälp & Service tar hand om byggstädning  med noggrannhet och effektivitet. Lämna arbetsplatsen i goda händer! 

  • RUT-avdrag
  • Nöjd Kund Garanti
  • Samma städare
  • Inga bindningstider
  • Ansvarsförsäkring

Byggstädning på dina villkor

Renoveringar och olika byggprojekt brukar resultera i mycket smuts, avfall och byggdamm oavsett om det görs i egna hemmet eller på ett företag. Vill du få rent och snyggt och kunna lita på att den städfirma du anlitar? Vi har rätta kompetensen för uppdraget så ska du höra av dig till oss. 

Hur fungerar byggstädning i Nynäshamn?

Varje byggplats är unikt, därför anpassar vi alltid städningen efter dina behov. Nedan ser du en checklista som vi förhåller oss till när vi utför hemstäd. Listan är givetvis anpassningsbar.

Checklista

Följande moment ingår i byggstädning. Har du önskemål om fler moment är det bara att prata med oss om det.

  • Våttorkning av lister och golv.
  • Våttorkning av dörr och dörrkarmar.
  • I och utanpå skåp och garderober.

  • Fönsterputs ingår.

Så här tycker våra kunder om oss

Victoria gör varje gång hon är här mer än vad jag förväntar mig. Det där lite extra. Jag känner nig trygg när nån av Er är och städar//pysslar. Som i min barndom när min mor skötte om vårt hem kan jag blunda och slumra till. Ni bemöter alltid mina önskemål på ett glatt och trevligt sätt. Rekommenderas till alla som vill ha ett välskött hem av seriös personal.

Lars Ivan Arvsater

Client

Samarbetet med er har överträffat våra förväntningar. Kommunikationen har varit felfri, och noggrannhet imponerar oss. Vi är otroligt nöjda med den höga kvaliteten på tjänster och rekommenderar dem varmt. Natalia

LGTube

Client

Hej Nadya.vi har anlitat flera städbolag,men ett tips från min syster gjorde att vi ville prova Nynäs städhjälp&service ab och det ångrar vi ej.Du Nadya är så trevlig och tillmötesgående 🌹Lena som kommer och städar hos oss gör alltid ett strålande jobb och är dessutom vänlig,trevlig och jättebra👍Vi kan varmt rekommendera era känster.5av5 stjärnor från Stefan och Maud ☀️

Stefan Olofsson

Client

Nynäs Städhjälp & Service AB är ett utmärkt städföretag! Professionellt tillvägagångssätt, hög kvalitet på städningen och uppmärksam personal. Jag rekommenderar det till alla som letar efter en pålitlig partner för städning.

Roman Fjodorov

Expert

Jag vill tacka er för kvaliteten och bemötandet, enkel och effektiv kommunikation.
Era städare är fantastiska! Kunniga och trevliga. Ni har gjort ett fantastiskt jobb! Tack!
Jag kommer rekommendera er till flera i min närhet.

Natalja. M

Expert

Har du fler frågor kring din hemstädning? Då är du varmt välkommen lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.