Skip to content Skip to footer

Välkommen till Nynäs Städhjälp & Service AB

Din städfirma i Nynäshamn, där varje städning börjar med omsorg om dig!

Med över 7 års erfarenhet är Nynäs Städhjälp & Service AB din pålitliga städfirma i Nynäshamn och i Lisö, Torö, Ösmo, Sorunda, Handen och Haninge. Avstånd är inget hinder för oss – vi kommer till dig var du än befinner dig, i stan eller utanför. Vi jobbar som städare och erbjuder hemstädningstorstädning, kontorsstädning, flyttstädning, trappstädning och fönsterputs som ingår i varje städtjänst. Vi är här för att göra ditt liv enklare!

Våra tjänster riktar sig till både privatpersoner och företag, inklusive BRF-föreningar.

Vi älskar det vi gör och strävar alltid efter att uppnå 100% kundnöjdhet med vår fullständiga garanti och ansvarsförsäkring.

Varje uppdrag är unikt, och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov för vi vill att du ska känna dig riktigt nöjd varje gång du väljer oss!

Kontakta oss för pris och bokning

För att göra en bokning för din städtjänst och få information om priser för hemstädning, är du varmt välkommen att kontakta oss idag.

Dessutom erbjuder vi hjälp med RUT-avdraget, vilket innebär att du kan dra av en del av arbetskostnaden för städningen.

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till att göra ditt hem eller kontor skinande rent!

Så här tycker våra kunder om oss

Victoria gör varje gång hon är här mer än vad jag förväntar mig. Det där lite extra. Jag känner nig trygg när nån av Er är och städar//pysslar. Som i min barndom när min mor skötte om vårt hem kan jag blunda och slumra till. Ni bemöter alltid mina önskemål på ett glatt och trevligt sätt. Rekommenderas till alla som vill ha ett välskött hem av seriös personal.

Lars Ivan Arvsater

Client

Samarbetet med er har överträffat våra förväntningar. Kommunikationen har varit felfri, och noggrannhet imponerar oss. Vi är otroligt nöjda med den höga kvaliteten på tjänster och rekommenderar dem varmt. Natalia

LGTube

Client

Hej Nadya.vi har anlitat flera städbolag,men ett tips från min syster gjorde att vi ville prova Nynäs städhjälp&service ab och det ångrar vi ej.Du Nadya är så trevlig och tillmötesgående 🌹Lena som kommer och städar hos oss gör alltid ett strålande jobb och är dessutom vänlig,trevlig och jättebra👍Vi kan varmt rekommendera era känster.5av5 stjärnor från Stefan och Maud ☀️

Stefan Olofsson

Client

Nynäs Städhjälp & Service AB är ett utmärkt städföretag! Professionellt tillvägagångssätt, hög kvalitet på städningen och uppmärksam personal. Jag rekommenderar det till alla som letar efter en pålitlig partner för städning.

Roman Fjodorov

Expert

Jag vill tacka er för kvaliteten och bemötandet, enkel och effektiv kommunikation.
Era städare är fantastiska! Kunniga och trevliga. Ni har gjort ett fantastiskt jobb! Tack!
Jag kommer rekommendera er till flera i min närhet.

Natalja. M

Expert